ránc ellen - kozmetikai ipar

Mindenki ismeri a ráncokat, hogy miként keserítik meg az életünket, különösen akkor, ha már nálunk is jelentkeztek. Ezekkel sajnos minden nap szembesülnünk kell a tükörben, ám ennek nem kell így lennie. Szépen rendben lehet őket tartani, ráadásul ma már a megelőzésük is lehetséges. De vajon, hogyan segíthetünk magunkon és tüntethetjük el a ráncokat?

Ebben a cikkben négy elengedhetetlen kozmetikai terméket mutatunk be, amelyek hatásosak lehetnek a ráncok ellen.

Milyen ráncok léteznek?

Maga a ránc a bőrön jelentkező bemélyedés vagy gyűrődés. Ezeket három kategóriába tudjuk sorolni. Vannak a finom vonalak, amelyek szinte alig észrevehetőek. Nagyon felületesek és leggyakrabban a szem környékén alakulnak ki. A mélyebb gyűrődések már távolról is láthatóak, intenzívebbek és legtöbbször az orrnál és az ajkaknál jelentkeznek. A redők az egymást fedő bőr kitüremkedései. Ezek főként idősebb korban válnak bosszantóvá, amikor a bőr már nem olyan rugalmas.

Milyen hatóanyagok segíthetnek az öregedéssel szemben?

A legfontosabbak közé tartozik a kollagén pótlása, amely nagyon fontos a bőr számára. Ezek kaphatóak kapszula formájában is, de számos egyéb készítmény is tartalmaz belőle. A pektinek viszont az anti-aging szuperhősök, így érdemes ilyen hatóanyaggal rendelkező krémeket alkalmazni. Ha krém formájában kenjük magunkra, akkor ösztönözhetjük a bőrt, hogy több kollagént termeljen. A harmadik fontos összetevő a C-vitamin, amely az egyik leghatásosabb antioxidánsok egyike. Ennek segítségével késleltethető az öregedés folyamata. Emellett természetesen antioxidánsokban gazdagok a gránátalma kivonatot, a zöld teát, az E-vitamint és a béta-karotint tartalmazó szerek is.

Mi segíthet a ráncok kapcsán?

Az első és legfontosabb a fényvédő, hiszen a napsugarak káros hatással vannak a bőrünkre. Az öregedés látható jeleinek nagy részéért ezek felelősek, így a legjobb, ha minden nap használunk belőle.

A reggeli és esti alapos tisztítást követően jöhetnek a bőrtípushoz passzoló szérumok és esszenciák. Erre mehetnek a jó minőségű hidratáló krémek, végezetül pedig feltehetjük a szemránckrémet is. Kiegészítő ápolásként alkalmazható hámlasztó is, amely segítenek megelőzni a pigmentfoltokat és a ráncokat.

Szemkörnyékápoló

A szemkörnyékápoló termékek kezelést nyújtanak a szem alatti fekete karikákra, a ráncokra, de még az ernyedt bőrre is. Segít a bőr regenerálódásában, rugalmassá és simává varázsolja a szem környékét.

Szemkörnyékápoló vásárlása

Szemkörnyékápolót webshopból is be tudunk szerezni. Fontos azonban, hogy minőségi terméket válasszunk. Amennyiben allergiások vagyunk valamilyen összetevőre, még alaposabban nézzük át az interneten és az üzletekben található választékot.

Összegezve

A bőr öregedésének megelőzésében számos kozmetikai termék a segítségünkre lehet. Ide tartoznak a különböző anti-aging-et tartalmazó szerek, a C-vitaminnal és gránátalma kivonattal dúsított készítmények, illetve természetesen a szemkörnyékápolók is. Ezek kezelést nyújtanak a szem alatti karikákra, de még az ernyedt bőrre is.


termék vásárlás - pr marketingtermék – vásárlás – seo marketing cikk